maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kotipuoti Korialla (Kouvolassa)...


Kotipuoti on kotitalomme yhteydessä oleva, omalla sisäänkäynnillä varustettu ja entiseen varastoon remontoitu pieni huone. Tilaa puodissa on n. 7-9 neliötä. Huhti-toukokuussa 2011 puodilla tehtiin hieman rakennushommia, lisättiin hyllytilaa ja päivitettiin leikkuupöytää.
 Peräseinän hyllyt rakentuivat paikalleen yllärilahjana ja ovatkin olleet ahkerassa käytössä.

Kotipuoti palvelee kiinteiden aukioloaikojen lisäksi myös sopimuksen mukaan, aina kun kotosalla ollaan! Jos tulet pidemmän matkan takaa, kannattaa varmuuden vuoksi varmistaa, että olemme kotosalla (esim. lapsen äkillisen lääkärireissun ajaksi en pysty hankkimaan puodille sijaista).

Lapsille löytyy myös leikkitavaroita. Maksuvälineenä käy käteinen tai voit maksaa tuotteet omilla pankkitunnuksillasi, käytössä on kone nettiyhteyksineen. Meillä ei voi maksaa pankkikortilla.

Kesäkaudella (23.5. - 14.8.11) kotipuoti on avoinna sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, kun olet tulossa käymään!1 kommentti:

Royal-tuote kirjoitti...

Haaveissa olisi pitää Kevättapahtuma puodilla, mutta päivä on vielä hieman avoinna, koska ensi viikolla saan isomman leikkuupöydän, lokerikko lähtee ja kaikki on muutenkin hyrskyn myrskyn muutaman viikon ajan. Ehtiiköhän tulla kesä ennen sitä...

Mutta oli mukavaa viettää aikaa kanssanne Joulupuodissa joulukuussa, jonka vuoksi kevät/kesäpuotikin vielä järjestetään :)