keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Maalaismaisemaa...


Kuka muistaa tämän..? Maaliskuussa tullut erä myytiin loppuun muutamassa viikossa ja sen jälkeen olen saanut toiveita siitä, että kuosia tulisi lisää. Ja nyt sitä on sitten tulossa lisää, toivon mukaan jo ensi viikolla. Materiaali on 90% ekologinen puuvilla ja 10% lycra.

Kuminauhoihin tilasin myös muutamia uusia laatuja mm. Framilonia, reikäkuminauhaa yms. Yksivärisiin resoreihin tilasin peruspunaista sekä vihreää. Myös merkkien puolelle tulee uutuuksia mm. "Rakkaudella tehty", "Handmade, Made in Finland".


 Lisäksi tulee jotain uusia raitaresoreita. Punaraidallinen sekä ruskearaidallinen,


siniraidallinen sekä tällainen kolmen raidan resori, jossa on valkoista, turkoosia ja keltaista. Apiloista en ole kuullut vielä mitään, odotan niiden kuitenkin lähtevän Suomen vielä tällä viikolla.

Postauksesta jäi kokonaan puuttumaan nämä Kiipeilevät apinat, jota siis tulossa lisää myös.


Keltainen ja vihreä (tällä hetkellä loppuunmyyty),


sekä pinkki, jota vielä muutama metri on varastossa. Toki tulossa on myös nuo aikaisemmin julkaistut Apilat! Sekä JNY:n tähdet ja "viivat".4 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Taidan ostaa kaikkia :)

Saija kirjoitti...

No sehän sopii minakaa ;)

Aikatauluista sen verran tässä vaiheessa, että Maalaismaisema sekä raitaresorit saapuu ensi viikon puolessa välissä, merkkit ja kumpparit 9. - 10.5. Apiloista ei ole vielä kuulunut mitään, joten niiden lähtemistä edelleen odotellaan.

Niina kirjoitti...

Täytyy kytätä tuota pinkkiä apinaa, mies haluaa vielä pikkutylleröllekin mekon siitä, isommille tein jo, käy kurkkaamassa. Kiitos ihanista kankaista.

Saija kirjoitti...

Ihanat mekot olitkin tehnyt Niina isommille! Maanantaina (2.5.) lupailivat Kameleontilta, että tilauksemme lähtee mahdollisimman pian Suomeen. Eli odottovalla kannalla täälläkin ollaan :)