maanantai 3. lokakuuta 2011

Tilausvaatepuoti


Tilauspuodin avajaisia vietittiin lauantaina 1.10.2011 RUSKAKARNEVAALIEN yhteydessä. Päivän suosituin tuote oli ehdottomasti tämä upea tunika. Ja nimenomaan Sammaleenvihreänä ja naisten koossa, pitäähän sitä nyt jo alkaa valmistautumaan pikkujoulukauteen, eikös niin...? ;) Tunikassa on raglanhihat, kaula-aukossa kuminauha sekä kauniisti laskeutuva (ja takapuolen peittävä) helma.

Frotee/velourtunikaa saa aikuisille koossa S-XL sekä lapsille koossa 80-170 cm. Jos aikauistenkoon sopivuus mietityttää, ilmoita tilauksen listätiedoissa rinnan-, vyötärön- ja lantionympärys niin varmistamme koon sopivuuden sinulle.

Oma tunikani oli tehty punaisesta viskoositrikoosta. Avajaispäivänä tätä tuli pidettyä ihan perusfarkkujen kanssa, juhlavamman ilmeen loihdin mustien suorien housujen kanssa.


Trikoopaidoissa löytyy lyhyttä- ja pitkää hihaa. Ihastuitko suloiseen Petronella kuosiin, mutta et osaa tai et ehdi ommella itse..? Trikoopaitaa saa nyt myös tällä suloisella kuosilla! Tilaaminen onnistuu helposti suoraan verkkokaupasta.


Haalaria saa koossa 62-104 ja materiaalina on joko trikoo tai frotee/velourTrikoolegginsseissä vyötäröllä kuminauha ja jalansuut huoliteltu käännöksin. Lengginssit voidaan totetuttaa joko kuviollisena tai yksivärisenä. Haalarissa on olkapäillä KAM nepit, yläosassa ns. valevuori (vuori ylettyy rinnanpäälle), haarassa kiila (antaa lisää tilaa vaipalle) ja jalansuissa resori. Pilvikankaita tulee trikoona valikoimiin muutaman viikon kuluttua, jolloin niitä saadaan myös tilauspuodin valikoimiin.Frotee/velour haalareihin on tulossa ainakin suloista Kettuvelouria, Nordic Forestia sekä Apilaveloureita.


Pitkähihaista paitaa ja housua teemme myös joustofroteesta ja velourista. Paita on raglanhihainen, resorit kauluksessa ja hihansuissa. Alle mahtuu mukavasti trikoinen paita pitkä- tai lyhythihaisena. Housuissa jalansuissa resori, vyötäröllä joko resori tai kuminauha. Paidan voi tehdä myös kaksivärisenä, ilmoita vain tilauksen lisätiedoissa haluamasi värit. Ilmoittamalla lapsesi vyötärönympärysmitan, ompelijani varmistaa, että vyötäröstä tulee varmasti hänelle sopiva.


 
Suloinen kellohame velourista tai joustofroteesta. Vyöräröllä resori. Kuviollisia kuoseja tulossa myös tähän tuotteeseen.

Aikuisille koossa S - XL joustofrotee tai velourhousuja. Vyötäröllä valinnan mukaan joko resori tai kuminauha. Ilmoita tilauksen lisätiedoissa vyötärön- ja lantionympärys sekä jalan sisäpituus eli mitta haarasta lattiaan.

Ei kommentteja: