keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Applikoinnin jatkopaketti!


Ensimmäiset applikoinnin täydennysetit eli
päivitetty verkkokauppaan. Materiaali näissä velour.

Setti sisältää yhtä paljon kangasta kuin aloituspakettikin, mutta palojen koko on pienepi kuin 20 x 20 cm. Keskimäärin mennään tuossa 15 x 15 cm kokoluokassa, pienimmät 10 x 10 cm. Minimissään värejä on kahdeksan kuten Starttipaketissakin, mutta mitä pienempiä paloja, sitä enemmän värejä. Kankaan määrä punnitaan eli paketti sisältää 100 g velouria. Myyntiin tulee eriksen sitten tillkupaketit eli täydennyspaketti ei sisällä pientä silppua.Tiistaina saatiin vihoin neljä Pallotrikoota. Edellisistä trikoista poiketen nämä ovat siis puuvilla-elastaania (ei viskoosia, kuten aikaisemat musta- ja punapallo olivat). Paksuus on samaa kuin esim. Bouchy Bird -lintutrikoossa, 180 g/neliö. Sigletrikooksi tätä taidetaan nimittää (?)
Myös maastotrikoota tuli kahdessa värissä sekä velouria violetti, valkoinen, luonnonvalkoinen ja musta.


Työmaa ja Kioskikissat ovat muuten tänään lähteneet tehtaalta. Eli ensi viikolla pääsemme aloittamaan toimitukset, viimeistään keskiviikkona.  :)

Ja uskaltaako ääneen sanoa... JNY:ltä jättikuormaa odotamme myös ensi viikolle. Vihdoin tulossa sitä ihanaa Metsää, trikoona sekä velourina!


Ei kommentteja: