tiistai 17. tammikuuta 2012

Viikon tuote ja vähän muutakin...


Viikon tuotteena siis suloinen Mina Smån kilpikonnatrikoo -15% alennuskoodilla Kilpi. Alennuskoodi syötetään kassalla, vasemmassa alareunassa olevaan "Alennuskuponki" -kohtaan ja painetaan vieressä olevaa "Lunasta" painiketta. Alennuksen määrä tulee tämän jälkeen näkyviin loppusummaan. Koodi pitää siis syttää ja lunastaa ENNEN maksutapaan siirtymistä eli ennen "Vahvista tilaus" painikkeen painamista. Autan mielelläni, jos koodien kanssa jotain ongelmia, joten kysy rohkeasti!


Tässä vielä kuva Kilpikonnasta. Tämän kanssa kivasti käy esim. valkoinen Denise -trikoo ja valkoinen resori.

Helmikuun uutuuksia

Helmikuun uutuuksia olen päivittänyt kuvina Facebookiin, mutta koska kaikki eivät tietenkään sinne kuulu laitetaan niitä vielä tännekkin. Ennen myös FB:n puolelle pääsi kurkkimaan, vaikkei siellä ollutkaan, mutta nyt kun sivuillamme on tuo "Tykkäyskamppanja" ei sieltä tykkäämättä mitään näekään... Mutta laittelen kuvia ja tarinoita tänne blogin puolelle myös, jotta kaikki halukkaat pääsevät niitä katsomaan!


LiandLon turkoosi Astronautti ja turkoosi raidat. Kuviollinen raita 2 cm leveää, valkoinen 1 cm.


LiandLon vihreä Astronautti ja vihreät raidat. Kuviollinen raita 2 cm leveää, valkoinen 1 cm.


LiandLon pinkki Astronautti ja pinkki raidat. Kuviollinen raita 2 cm leveää, valkoinen 1 cm.


LiandLon punainen Astronautti ja punainen raidat. Kuviollinen raita 2 cm leveää, valkoinen 1 cm.


Hauska Farmi jerseytrikoo

Tässä siis Helmikuun LiandLon kuormassa saapuvia kankaita. Helmikuussa tulee myös toinen oma printtimme "Salmiakki". Materiaali tässä tulee olemaan joustofrotee. Laitan kuvaa hieman myöhemmin...


Näitä "Rakkaudella tehty" -mekkejä on tulossa lisää. Samaan sarjaan tulee myös merkkejä tekstillä "Handmade Unique item", valkoipohjaisena ruskealla tekstillä tämäkin. Myös kudottuja kokomerkkejä on tulossa iso erä eli puutuvat koot saadaan taas myyntiin.

Mukavaa alkanutta viikkoa!


4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo farmi, maisemathan on kuin omasta lapuudesta! =D

Saija kirjoitti...

Tiina: Niinpä!

Taas oli monta kuosia LiandLolla jotka sävytti tilaamiseen asti. Uudet Hammaspeikot jätin pois, ihan kaikkeen ei riitä rahkeet. Mutta toivottavasti niitäkin saa jostain Suomesta, kun kuosi ilmestyy.

n i n n u kirjoitti...

Meinasinkin juuri kysyä niistä Hammaspeikoista...mutta kyllä tuo astronauttikin kelpaa muussa värissä kuin mustana.

Noniin kirjoitti...

Jään mielenkiinnolla odottelemaan miltä näyttää "salmiakki".

Maalaismaisema ei nyt kovin sävähdytä, mutta täytyy varmaan ostaa kun maisema on aivan kuin lapsuudenkodissa. Eli tällä hetkellä omien lapsien mummola, he taatusti tykkäävät tästä kankaasta :)