perjantai 3. helmikuuta 2012

Uudet kudotut saapuivat!


Uudet kudotut kokomerkit tulivat. Tilauspaikka oli eri kun viimeksi, jonka vuoksi merkkikin on pikkaisen erilainen. Lähinna vähän isompi, mutta oikein hyvä ja nätti. Toisissa kokomerkeissä on vielä vanhat merkit myynnissä, mutta uudet merkit tuntee (jos ei kuvasta saa selvää) tuotekuvauksen maininnasta "Uusi erä, entistä selvempi merkki!" Ja kudotut kokomerkit on ehdottoman hyviä esim. froteevaatteissa, jotka kestävät pesusta pesuun hyvinä, mutta joissa painetut merkit menettävät värinsä.

Muutamia asiakaspalautteita...

Palaute: Mahdollisuus rekisteröityneille käyttäjille (käyttäjällä oma asiakastili verkkokauppaan) mahdollisuus jättää palautekommentteja tuotteista

- Tuotearvostelut lisätty verkkokauppaan 3.2.12. Nyt jokaisen tuotteen kohdalla on painike "Arvostelut" josta pääsee lukemaan ja jättämään arvosteluja tuotteille. Kaikki arvostelut on nätävissä myös täältä. Eli nyt vaan arvostelemaan!

Palaute: Kaikille samanlaiset mahdollisuudet saada etuuksia/tarjouksia, ei vain Facebookin tai Puotiblogin lukijoiksi liittyneille

- Helmikuussa tuli ensin Facebookista tuttu "tykkäystarjous" Puotiblogiin, jonka jälkeen käynnistimme verkkokaupassa kamppanjan, jossa jaamme kaikille helmikuussa tai sitä aikaisemmin asiakaskirjeen tilanneille saman "tykkäys/lukijaedun"! Koodi on samanarvoinen kuin Puotiblogissa/Facebookissa ja koodeja on 1/asiakas.

Palaute: Toivoisin kankaisiin pesulämpötiloja, kaikkein paras se olisi että ne näkyisi lähetetyssä tuotelistassa jotka voi laittaa talteen ja tarkistaa niitä sieltä sitten kun kyseistä kangasta ompelee, mutta jos tämä ei mahdollista myös netissä ne voisi olla.

- Pesulämpötiloja päivitetään tuotteisiin ja tämä pyritään saamaan loppuun viikonlopun aikana. Verkkokaupassa on myös erillinen "Pesuohjeet" -sivu, josta voi käydä kurkkimassa ohjeita. Lisäksi jokaisen tilauksen mukana lähtee tästä lähtien vielä erilliset kirjalliset ohjeet, jotka voi laittaa talteen JOS käy niin, että ko. tuote ehtii jo loppua/poistua verkkokaupasta ennenkuin kankaan ehtii ottaa käyttöön.

Tuotetoiveita: collegea, alusvaatekuminauhaa, nappeja, raitaresoreita, ratkoja

- Nämä kaikki kirjattu ylös. Uusien kankaiden ottamista rajoittaa tällä hetkellä valtava tilanahtaus, mutta toivottavasti siihen saadaan helpotusta kevään/kesän aikana ja collegetkin saadaan valikoimiin. Alusvaatekuminauha täytyy laittaa seuraavaan Inkan tilaukseen. Myös ratkoja lähtee toteutuslistalle.

Aurinkoista pakkasviikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Loistavaa, iso kiitos! Toivottavasti "luvattomasti" kankaita rummuttavat ja muutkin jaksavat jättää arvioita :)

Saija kirjoitti...

Kiitos itsellesi Taru! Tämä oli ihan pikku juttu toteuttaa, mutta olisi jäänyt tekemättä, jos et olisi toivonut :)

Miekin olen "mestari" tuossa luvattomassa rumpukuivauksessa. Mutta on se vaan niin helppoa, kun ei tarvitse narulle ripustella.