perjantai 15. helmikuuta 2013

Riemukukka tulossa viikolla 8


Riemukukka ja Ralliraita joustofroteet ovat matkalla puodille ja saapuvat viikolla 8 eli jo ensi viikolla! Kankaat tuleva myyntiin niiden saavuttua. Myös vaatteita voi jo tilata Oma Design -malliston kautta näistä, mutta pyrimme päivittämään myös vaatteet ensi viikon aikana näistä myyntiin ihan normaaliin mallistoon.


Ralliraidasta meille ei ole livekuvaa, mutta tässä vielä kuva Riemukukkaan sopivasta raidasta. Näistä tulee varmasti kivoja yhdistelmiä!Tänään saapui myös Aurinkojoustofrotee. Jos haluat tilata Aurinkofroteeta ja jättää tilauksen odottamaan Riemukukkaa ja Ralliraitoja, kirjoita tilauksen lisätietoihin maininta "Jää odottamaan". Pakettina toimitettaviin tilauksiin pystyy lisäämään tuotteita myös myöhemmin ja muistathan, että yli 100 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta. Eli jos keräät yli 100 euron tilauksen, voit valita jo ensimmäisellä tilauskerralla toimitustavaksi nouto. Ja on aina ok muuttaa mieltään, voimme laittaa myös maksulinkin toimituskuluista jälkikäteen, jos tuntuu että ei mitään tilattavaa enää löydykkään :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille sekä hyvää hiihtolomaa niille, joilla se jo tänään alkaa!

Saija

2 kommenttia:

Pampales kirjoitti...

Onko tätä Riemukukkaa.mahdollisesti tulossa uusi painos uudessa värissä? On niin täydellinen kuosi, että olisi harmillista jos se jäisi vaan tähän ruskeaan

Saija kirjoitti...

Hei!
Iloksemme voidaan nyt todeta, että Riemukukkaa on tulossa uudessa värissä! Lisätietoa tulossa pian :)
- Marja / Royal-tuote