torstai 7. maaliskuuta 2013

Päivä puodilla 6.3.2013

klo 6.00

Herään ilman herätyskelloa... Tähän on tultu, eipä tarvitse torkuttaa. Kaivaudun pystyyn ja hapuilen kyynärsauvat käsiin. Kolme viikkoa sitten vasempaan jalkaan laitettiin kaksi ruuvia, jonka vuoksi jalalle saa varata vain 20 kg painoa. Kaikkiaan kepeillä pitää taiteilla 6 viikkoa eli puolet alkaa olla lusittuna... Kahvia ja puuroa koneeseen, Juha lähtee viemään kuopusta tarhaan ja hakemaan Marjaa asemalta.

klo 7.30 


Jakeluauto kaartaa pihaan ja kuski alkaa kantamaan sisään JNY:n kevään kankaita. Hieno juttu, kyllä näitä on odotettukin. Pilveä, tähteä, raitaa, metsää, bambia ja viidakkoa, siitä on tämä kasa tehty.

klo 7.45

Juha tuo Marjan ja jatkaa samantein omiin töihinsä. Päivitellään yhdessä Marjan kanssa JNY:n kangasläjää. Marja alkaa purkaa pakkausmuoveja ja ottaa livekuvia kankaista sitä mukaa, kun saa niitä pakkauksista ulos.

klo 8.30


Minä raahaan jalkani olohuoneeseen ja siirryn sähköpostien kimppuun. Avaan myös blogipohjan ja aloitan "Päivä puodilla" -jutun luonnostelun.

klo 9.30 


Teen Royal-tuotteen fanisivulle mainoksen JNY kankaista. Saan Marjalta ensimmäiset kuvat kankaista ja alan käsitellä niitä. Otamme kaikista kuviollisista kankaista aina kaksi kuvaa, mittanauhalla ja ilman. Kuvat käsitellään oikeaan kokoon sekä niihin lisätään oma logo ennen kuin ne lisätään verkkokauppaan.

klo 11.00

Kepittelen muutaman metrin keittiöön ruokatunnille, listalla on nakkimunakasta kuorruttena juustoraasteella. Samalla toki kuppi kahvia *nam-nam*

klo 11.40


Jatkan kuvien käsitelyä. Tätä suloista Bambia en muistanut tilanneenikaan... Myös Noshilta tulee seurantakoodit eli voimme odotella Noshin kevättä saapuvaksi kenties jo huomenna!

klo 13.20

Marja alkaa kantaa kirjeitä kuitattaviksi. Jotenkin tuntuu, että päivä on vaan soljahtanut ohi, enkä ole saanut aikaan juuri mitään. Elo tämän kintun kanssa on usein turhauttavaa, vaikka yritän muistuttaa itsenäni, että parantumiseen on varattu vielä kolmisen viikkoa. Tekevälle on vaikeaa olla paikallaan, varsinkin kun tiedän että hiihtoloma on ruuhkauttanut tilaukset ja Marjalla on täysi työ niiden leikkaamisessa ja pakkaamisessa.


Suunnitellaan ompelimon Kirsin kanssa uutta mallia naisten vaatteisiin. Vielä ennen neljää saan Kirsiltä kuvan minulle testiin tulevasta prototyypistä kuvattuna Tyynen päällä. Kangas on samaa velouria, mistä tänään päälläni olevat housut ovat tehty (kangas näkyy lähemmin tuolla jalkakuvassa). Ovat muuten mukavat kotihousut, joita voisin kyllä käyttää lenkillä ja jumpassakin, sitten kun taas sinne kykenen... Housut löytyvät Designed by royal-tuote -mallistosta.

klo 14.03


Kahvia ja buranaa. Vaihdetaan muutama sana uutiskirjeestä, mutta todetaan molemmat, että tällä hetkellä keskitytään sisällä olevien tilausten toimituksiin. Saan vihdoin kaikki kuvat käsiteltyä, myös tämän maanantaina saapuneen Maatuskan, söpö puuvilla. En ole kaikkiin kuviin täysin tyytyväinen, aamun hämäryys sekä heijastuvat varjot näkyvät kuvista...

klo 15.00


Vihdoin kankaat ovat verkkokaupassa ja kuvat julkaistu myös Facebookissa. Kurkkaan vielä mailit ja alan kuittaamaan toimitetuiksi Marjan pakkaamia kirjeitä. Marja koodaa paketit ja minä kepittelen kaupan puolelle pinoamaan kirjeitä.
.
klo 16.05


Juha lähtee viemään paketteja ja Marjaa Korialle. Lähetän perään vielä viestillä pakettikoodin, Kotimäen Puodilta tuli täydennystä KAM neppeihin sekä pihteihin. Itse palaan sohvalle kirjoittamaan tätä blogijuttua sekä kurkkaan vielä mailit. Suljen koneen jo kuuden maissa ja keskityn kintun lepuuttamiseen.

- Saija -

PS. Kurkkaa myös Päivä puodilla sarjan muut osat täältä >

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Jälleen kiva postaus tämä päivä puodilla, mukavaa päästä urkkimaan. :) Harmi lukea jalkavaivoista, vaan yrittäjällähän ei kyllä niitä saikkuja tunneta. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja olet muutaman viikon päästä täydessä tikissä!

Tiina kirjoitti...

Tsempit jalan kanssa elelyyn!! Paikaista paranemista. :) Mulla teettäis kanssa töitä, jos tulis yhtä pitkä tauko vaikka ompeluksiin.. :0

Tanja K kirjoitti...

Hauska lukea näitä päivän kulkemisia. Toipumista!