torstai 11. huhtikuuta 2013

Tervetuloa meille!

Taidon ja käsityön viikon kunniaksi lupasimme järjestää myös pienen virtuaalikierroksen, siellä missä Royal-tuotteen porukka leikkaa ja käsittelee tilauksia.


Varastomyymälä sijaitsee kotimme yhteyteen remontoidussa tilassa, jonne pääsee siis tuosta pikkuriikkisen raoillaan olevasta ovenrakosesta.


Tervetuloa!


Kun astut sisään, kangasryökkiöiden tulva iskee silimme. Takana perähuone, vasemmalla oleva valkoinen ovi vie suoraan olohuoneeseemme. Keltaiset lautaseinät juontavat aikaan, jolloin tämä tila oli vielä autokatos eli ikkunaseinä ja nosto-ovellinen seinä olivat pelkkiä aukkoja.


Heti vasemmalla nosto-ovea vastaan nojaa kankaita, joten ovi ei ainakaan tällä hetkellä ole käytössä. Sitten taas kun saadaan lavalla tavaraa, tehdään sellainen "korjauliike" ja raivataan tämä alue.


Nosto-oven vieressä on reikäseinällä umpiketjuja (siis nuo seinällä roikkuvat ketjut, tuolla kaikkien kangasrullien ja pahvilaatikoiden takana).


Heti ensimmäisen ikkunan alla on pääleikkuupöytämme, vaikka eivät nämäkään oli koolla pilattuja, mutta tähän tilaan sopivia.


Kahden pöydän väliin sopii kätevästi pieni apupöytä, josta löytyy kuminauhat ja pienet tukikangasrullat.


Ison pöydän vieressä on toinen ikkuna jonka edessä on lyhyempi pöytä, jossa leikataan resoreita ja pakataan tilauksia.


Pöydän vieressä kätevästi käden ulottuvilla on kirjekuoret ja postituspussit sekä teipit.


Nurkassa säilytetään rullia, sopivasti nurkkaan tuettuna.


Radio on päivän suola. Kupeissa on pieniä tilkkuja (mallitilkkuja pyytäville), postimerkkejä, pieniä pusseja yms. sälää. Tässä meillä oli ennen pyötä ja tietokoneet, mutta siirrettiin ne sitten perälle. Perähuone on siis tuon seinän takana.


Täsä perähuoneeseen, jossa yhdellä seinällä on kaikki puolipakoissa olevat kankaat.


Lähinnä trikoita..


... mutta myös puuvillaa, velouria ja joustofroteeta.


Pöydällä on kaksi konetta...


... toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta ;)


Koneiden vieressä on toki vaaka, jossa punnitaan ja tulostin josta tulostetaan pakettikortit kaikkiin lähteviin paketteihin.


Perähuoneestä kun tullaan takaisin leikkuutilaan, löytyy taas nurkasta iso kangaskasa.


Seinältä löytyy kuppi jos toinenkin. Näissä on koko- ja pesumerkkejä, jokainen sievästi omassa kipossaan.


Kuppien vieressä on reikälevy, jossa on mm. Prymiä ja rengasketjuja. Lisäksi seinään on kiinnitetty Ikean lokerikkoja, joiden päälle tehdään leikkuujono eli tilauksia käsitellään monta kerralla.


Ja jälleen ollan ulko-ovella.


Kiitos käynnistä, nädään taas!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiva nähdä samantyylinen paikka kuin meillä! Ollaan saatu onneksi lisää paljon lisätilaa, mutta sekin tuppaa täyttymään pikkuhiljaa. Kuten katsojat huomaa, niin habaa tarvitaan tässä hommassa :D

Saija kirjoitti...

Tilaa ei kyllä koskaan ole "liikaa". Habaa tarvitsee, täytyy sanoa että vaikka helmikuisen polvileikkauksen jälkeen kävelin aika monta viikkoa kepeilä, ei käsivarret kipeytyneet kertaakaan eli treenistä on ollut jotain käytännön hyötyäkin ;)

Ja tätä virtuaalikierrosta varten ei ole sen kummemmin siivottu (ehkä syytä olisi ollut), ainostaan työpöytä jätettiin vähemmälle kuvailuille...

Ja Tiina: Laittakaa tekin joskus virtuaalikierros kuvin meille pitkämatkalaisille..?

Kikka kirjoitti...

Jep ja aina silloin tällöin tuohon nosto-oven eteen peruuttelee ompelimon auto, jonka pariovien takaa mätetään ensin pari laatikollista tilkkuja ja pari pussillista mallikappaleita ja myyntituotteita jne pientä kivaa puodin tukkeeksi. Sen jälkeen kolme naista pyörii suht hyvän "kälätyksen" saattelemana tunnin jos toisenkin ympäri puotia (toki kahvilla piipahtaen) keräten ompelimolle päin lähteviä kankaita, kuminauhoja, vetoketjuja, lankoja jne jne. Auton perävalojen himmetessä yleensäkin piippaa Saijan tai Marjan puhelin, johon ilmestyy listaa unohtuneista asioista :-) Puodilla on aina mukava käydä!

Anne S. kirjoitti...

Kiva oli piipahtaa Royal-Tuotteen kotikolossa :D Nytpä tietää mistä tilatut tuotteet tulee :) Haastakaa ihmeessä muutkin putiikit tekemään samanlainen tutustumisäynti :D

Mukavaa kevättä!

p.s. Mä olen monena päivänä käyny Rpyal-Tuotteen sivuja ja mietiskellyt, että tarvitsisin sieltä yhden vetoketjun (koska ommeltava takki odottelee sitä), mutta kun hyvin todennäköistä on että tulee tilattua muutakin :P

Tiina kirjoitti...

Kiitos kierroksesta. :) Lupaan poiketa paikan päälläkin jos joskus ajelemme siellä päin!