lauantai 25. toukokuuta 2013

Kangastoivekisa


Miltä sinun tämän kesän kangastoivelista näyttää?
Kerro meille mitä verkkokauppamme kankaita haluaisit omaksesi
ja millaisia kankaita ja kuoseja toivoisit tulevaisuudessa saapuvan.

Kokoa toivelista ja kerro se tähän blogipostaukseen.
Toisen arvan kisaan saat, jos linkität tämän kilpailun myös omaan blogiisi, 
voit käyttää alla olevaa kuvaa.


Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 40 euron kangaspalkinnon. 
Palkitsemme myös mielestämme parhaimman idean erikoispalkinnolla.

Voit osallistua aina 7.6.2013 saakka!

EDIT!

Voittaja on Hanna, joka kommentoi näin:

Hanna: Toivoisin tooosi iso kuviollista naisten vaatteisiin sopivaa trikookangasta ehkä hieman retrohenkeen.

Laitatko meille sähköpostia osoitteeseen royal-tuote@kaukonenoy.com, jotta saamme toimitettua sinulle palkintosi :)

21 kommenttia:

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Haluaisin jotain suhteellisen neutraalia aikuisten kangasta, jsosta voisi tehdä vaatetta myös töissä pidettäväksi!

Eve kirjoitti...

Noshin norsukankaat (pinkki&oranssi), noshin Bunnies Yellow, joustofrotee ralliraita keltainen, yksiväriset trikoot/joustofroteet: keltainen, oranssi, ruskea, musta.

jokin tilkkutäkkikuosi: erivärisiä neliöitä tai erivärisiä raitoja.

pudase@gmail.com

naurispelto kirjoitti...

Aikuisten naisten ja miesten kankaita lisää :)

Hanna kirjoitti...

Toivoisin tooosi iso kuviollista naisten vaatteisiin sopivaa trikookangasta ehkä hieman retrohenkeen.

roonatyttö kirjoitti...

Aikuisille sopivia kankaita toivoisin. :)

katjuska kirjoitti...

Toivoisin lisää aikuisille sopivia kankaita.

Johanna Lehtonen kirjoitti...

Harlekiinikuvioisia kankaita ei tunnu mistään löytyvän, eri väreissä ja sekä puuvillana että trikoona olisi kiva. Liandlolle taitaa olla tulossa niitä, että heti tilaan kyllä jos tulee.

Sanne-Maija Morelius kirjoitti...

Tällä hetkellä itselleni valitsisin yksiväristä velouria ja joustocollegea huppareihin ja trikoisiin. Myös hyvänlaatuiset raidat ja pallot uppoavat aina.
Toivoisin aikuiseen makuun sopivia trikookankaita ja kesällä tietenkin toimisivat myös kivat viskoositrikoot. Niissä saisi olla väriäkin.

Minna kirjoitti...

Suosikkejani kankaista ovat mm. Hannu ja Kerttu sekä Fox trikoo. Toivoisin valikoimiin ruutufroteeta, sellaista retrotyylistä mitä oli joskus sängynpeitteissä. Ei tunnu saavan mistään. Värinä voisi olla ainakin keltainen/sinapinväri. Ja koska viikset-kuvio on nyt niin muotia, niin sitä esim. puuvillaisena ja trikoona.
Näillä "eväillä" ja yhdellä arvalla lähden tavoittelemaan palkintoa :)

(minnapo1@gmail.com)

Hannamari kirjoitti...

Aikuisille minäkin toivoisin. Liituraita joustocollege esimerkiksi olisi mahtavaa :)

Mari kirjoitti...

Nykyisestä valikoimasta voisin huolia joustocollegea. Ja miksei toivekuosikin voisi olla materiaaliltaan juuri sitä. Suurikuvioista, lapsille ja aikuisille omat kuosinsa. Joustocollege hupparia haaveilen itselleni...

Lisäksi: pystyraitaa, vinoraitaa, värikäs salmiakkiruutukuosi.

MadeByMade kirjoitti...

Lapsen vaatteisiin haluaisin selkeitä kuvioita ja vain muutamia värejä, ei liikaa ja liian täyteen ahdettua. Itsellä taitaa olla tällä hetkellä joku väriähky, koska tuntuu, että omiksi kankaiksi valkkaisin vain harmaan sävyisiä, selkeitä kuoseja.

Ninni kirjoitti...

Mä taas kaipailen itselle trikoota, suurikuvioista, mielellään vastavärejä ja nimenomaan puhtaita värejä, eikä mitään maanläheisiä. Kirkkaita joka tapauksessa. Trikoot laadultaan paksumpaa.

Pirttihirmu kirjoitti...

laadukkaita college-kankaita huppareihin sekä mustavalkoisia yksinkertaisia kuviotrikoita.

Unikuu kirjoitti...

mä toivon isommille pojille jotain huppari/paitamatskua. esim se ohut joustocollege voisi olla tai joku hyvälaatuinen elastaanitrikoo. mutta siis kaipaisin sellaista kuosia jossa joku yksi iso printti esim 60cm välein. joka toinen toisessa reunassa. mutta kuitenkin siten että se mahdollistaisi myös aikuisen vaatteen tekemisen. siten saisi tismalleen samaa kangasta hupparin/paidan muihinkin osiin kuin etukappaleeseen. kuvana joku niin selkeästi poikamainen printti ettei ole epäselvyyttä että kelle kuosi on tarkooitettu. tietenkin pääkallot, hait, kotkat, sudet jne.. ja muut selkeästi hurjat kuosit olisi plussaa. niissä saa olla myös naivistinen esittämistyyli.aiheen itsessään pitää vaan olla hurja.

Tanja kirjoitti...

Kyllä mä verkkokaupasta eniten ihailen kuviotrikoita: LiandLon Intiaanit, Noshin Norsu, PaaPiin sukellusveneet jne. Kahden pojan äitinä (toinen tosin vielä pieni) toivoisin lisää sellaisia kuoseja, jotka kelpaavat vähän isommallekin pojalle.

Tiina kirjoitti...

Ja tämä muori kaipailee kesäänsä vaaleissa murretuissa sävyissä hempeitä, reippaasti joustavia mutta napakoita kankaita legginseihin ja capreihin, laadukkaita yksivärisiä veloureja polvihousuihin ja pitkiinkin housuihin, ja ihan eniten kaipaan joustopitsejä, jotka kestävät nyppääntymättä konepesua! Niissäkin värit saisivat olla niitä murrettuja ja rauhallisia.

Ja kaiken hempeilyn vastapainoksi kaipailen myös reippaita retrokuoseja, siis isoja värikkäitä kuvioita, mutta niin, että kuosissa olisi vain 3-4:ää väriä, eikä mitään pikkujuttuja, ei mustia ääriviivoja tai yksityiskohtia. Joku perinteinen retrokukkainen kuosi jossa olisi ne perinteiset ruskea, keltainen ja oranssi/punainen, muuttaisi takuulla meille. Siitäkin huolimatta, että niitä on nähty jo useita.

-Tuija- kirjoitti...

Aloittelen vasta ompelua, joten kaikki iloiset ja kirkkaanväriset kankaat ja tähdet ovat mieleeni esim. nuo viidakkokankaat. Toiveena isokuvioisia iloisenvärisiä kankaita, joista voisi tehdä sekä tytölle että pojalle. Eläinaiheet ja koneet lastenisuosikkeja.

mima p kirjoitti...

Pojalle lisää kuoseja joissa olis vähän isompaa kuvioa ja ei olis niin levoton kun täynnä pientä kuvaa olevat.Lisäksi yks mitä olisin mielelläni tilannut on tuttinauhatarvikkeet :)


Teinkin teille juuri tilauksen ihanista kankaista ja jos budjetti olisi riittänyt, olisi mukaan lähtenyt vielä Lime pilvijersey, Lasten kaupunki, roosa pilvijersey ja kasa poikavärisiä tähtijerseytä :)

Laura kirjoitti...

Pirteän värisiä kankaita myös isommille lapsille sopivilla kuoseilla, musta-valko-harmaa-värityksellä olevia kuoseja (voisi olla myös lapsille sopivia) ja mies toivoisi maastokuosisia trikoita.

Manda kirjoitti...

Minä toivoisin aikuiselle naiselle sopivia kuoseja. Selkeitä kuvoita, rauhallisia väriyhdistelmiä ja suomalaiselle iholle lempeitä värejä. Nykyisestä valikoimasta eniten miellyttävät leaves, sakura, elephants, värikkäät raidat. Myös joustocollegeen ja -farkkuun tahtoisin tutustua ja collegeen toivoisinkin lisää värejä.