torstai 21. huhtikuuta 2011

Toimitusajoista...


Toisinaan tulee kyselyitä siitä, minkälaiset toimitusajat meillä on? Pääsääntö on se, että kaikki Maksuturvan kautta maksetut tai laskulle ostetut tuotteet toimitetaan tilauspäivänä tai viimeistään sitä seuraavana arkipäivänä. Saman päivän toimitukseen ehtii usein vielä aamulla tai aamupäivällä tilatut tuotteet, riippuen vähän päivän ohjelmasta. Jos tilauksella on erityinen kiire (se pitää saada lähtemään tilauspäivänä) tai olet epävarma jostain tuotteesta, soita tai laita tekstiviestiä!

Ennakkolaskulle tilattuja tuotteita pidetään toukokuun alusta alkaen varattuina tilaajalle vain 3 päivää. Syy tähän on se, että meille tulee useita tilauksia kuukaudessa, jotka tilataan mutta niitä ei kuitenkaan koskaan makseta tai niiden osalta ei oteta mitään yhteyttä (esim. sovita itselle paremmin sopivaa eräpäivää tms.). Monesti loppuunmyytyjä kuoseja seisoo varastossa tyhjänpanttina, koska ne on ennakkolaskulle tilattu, muttei niitä koskaan lunasteta. Kokeilen kolmen päivän varausaikaa, koska en kuitenkaan haluaisi luopua ennakkolaskusta kokonaan.

Ja ottakaa yhteyttä, antakaa palautetta!

6 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Minä ainakin olen ollut todella tyytyväinen tuohon postitus nopeuteen, usein olet jo saman päivän aikana postittanut.Suuret kiitokset siitä.... varmasti taas kohta tilailen ihania kankaita.

Saana kirjoitti...

Supertyytyväinen olen ollut, kun olen sulta tilannut. Nopeeta toimintaa on aina ollut.

minakaa kirjoitti...

Saiun ihanat kankaani eilen. Kiitos. Mahtaisko sulla olla jäljellä vielä mustavalkotähti jerseytä?

Royal-tuote kirjoitti...

Kiva kuulla, kiitos!

Itse ostan myös paljon verkosta ja kurjin juttu näissä on aina se tilauksen odotus tai kun kyselyyn/tiedusteluun ei vastata tai sitä joutuu odottamaan kohtuuttoman kauan. Tätä pyrin omassa kaupassa minimoimaan.

minakaa: Mustapohjaista tähteä on 1,5 m yhdessä ennakkotilauksessa kiinni. Sopiiko, että otan yhteyttä sinuun, jos asiakas ei tätä lunasta? Tätä on tilattu kyllä lisääkin, toimitusaika n. 2-3 vkoa viimeisimmän tiedon mukaan.

minakaa kirjoitti...

Voi, kun kivaa. Ostan sen mielelläni pois jollei ostaja lunasta sitä tai sitten odottelen sen 2-3vkoa.

Onko sulla tulossa vaaleanpuasävyistä tähtikangasta?

Royal-tuote kirjoitti...

minakaa: Palataan tähän asiaan(mustaan tähteen) sitten Pääsiäisen jälkeen :)

Tällä hetkellä vaaleanpunasävyistä tähteä ei ole tilauslistalla, mutta pistän tämän mieleen ja katson mitä voin asialle tehdä ;)