lauantai 14. toukokuuta 2011

Ihan pakko saada!


Jälleen iski "ihan pakko saada" -fiilis... Joopa-joo, yksiväristä joustofroteeta olen etsinyt valikoimiin jo pidemmän aikaa ja nyt sitä olisi tarjolla peräti kahdeksan värin voimin! Itsellä on jo selkeä visio siitä, mitä ottaisin, mutta mitä te toivoisitte...? Kuva on toisesta reunastaan hieman valottunut, tukoosi on turkoosimpi ja lime limepi livenä.

Mutta kommentteja, vai haudataanko koko ajatus...? Kaikkia en voi ottaa, mutta kolmea, neljää kenties...


11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Omat suosikit olis lime, turkoosi ja ruskea! Paljonkohan olis metrihinta...? Ja mikä on kankaan leveys?

Saija kirjoitti...

Kankaan leveys on 170 cm, että ihan mukavasti löytyy leveyttäkin ja lisäksi tämä on kotimaista (mikä on aina tietysti kotiinpäin :) ). Hinta siinä 14-15 e/metri välillä.

Jaana kirjoitti...

Minun suosikit olisi: lime,turkoosi ja "sinappi"

Saana kirjoitti...

Musta, lime ja turkoosi on mun suosikkeja.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

jos 4 ni mä ottaisin..turkoosi, lime, ruskea ja pinkki...oliivikin ois musta kiva..

Sani kirjoitti...

Mulla kans ekana tuli että riippuu kankaan hinnasta ja laadusta :D
Ruskea on aika luottoväri, menee niin monen muun kans yhteen. Meillä tietty työt valitsisivat pinkin ja minä vihreän (enemmän tyk. ruohon vihr).
Mustaki ois ok, mut itse en osaa lastenvaatteis kauheasti käyttää, jotenki se irto roska kertyy aina näkyvästi mustaan :D
Varmasti toisaalt vaikea valinta, itse tykkään siitä jos löytyy kuviollisten kans yhteensopivia yksivärisiä. Eli jos valitset sellaisia jotka käy nykyisten kuviojoustiksten kans yhteen? niisthän vois laittaa sit viel erikoismaininan/kuvaa että ovat yhteensopivia :)

Saija kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista.

Laadullisesti turkoosi, oliivi, ruskea, ja lime olisivat muita kuoseja parempia (laatu tasaisempi), joten senkin puoleen nämä houkuttaa enemmän. Väreissä pinkki ja musta kiinnostaa myös, mutta kenties näistä odotan parempaa laatua.

n i n n u kirjoitti...

Syksyä ajatellen ruskea ja tumma vihreä.

tuittu kirjoitti...

voi miten herkullisia värejä, ehdottomasti noita valikoimaan :D omia suosikkejani ovat lime, ruskea ja turkoosi. Ja pinkki :)

TanttaRalla kirjoitti...

Jos neljä sais valita, niin suosikit olisi turkoosi, ruskea, pinkki ja lime :)

Saija kirjoitti...

Kiitos vielä n i n n u , tuittu ja TanttaRalla. Tilasin myyntiin sitten lime, turkoosi, ruskea ja pinkki. Kolme ensimmäistä oli heti kyllä varmoja, mutta pinkki tuli mukaan, kun sitä "tyttöjen väriä" niin toivottiin :)