keskiviikko 18. toukokuuta 2011

LiandLo


Tilasin hempeitä LindLon kuoseja. Näitä kahta nyt aluksi, katsotaan mitä myöhemmin.

Huomenna ollaan Korian MLL:n perhekahvilassa, mukana myös muita tuote-esittelijöitä, joten kannattaa tulla pistäytymään. Siis perjantaina 13.5.2011 klo 9.30-12 Korian Monitoimitalon kahviossa.

Y-tunnuksen omaavat yrittäjät, tukkutilit otan käsittelyyn vielä tällä viikolla ja yritän saadan ne toimimaan niin, että tukkutilauksia voi tehdä verkkokaupan kautta. Kuosit muuttuu nopeasti, joten erillisen tukkuhinnaston pitäminen on osoittautunut hieman hankalaksi.

Myös kankaiden "Outlet" -katekorian odotetaan näkevän päivänvalon viikon sisään. Täältä löytyisi II-laatuisia kuoseja, jämäpaloja yms. Kera alennusten tottakai! Nykyisinhän nämä ovat pyörineet tuolla muiden kuosien joukossa, mutta jotain tarjouskoria olisi kiva kehittää teidän iloksenne.

Myös yksiväristä joustofroteeta on hankintalistalla, löysin sopivan paikan mistä tätä ostaa. Nyt vaan odotellaan mallitilkkuja. Turkoosi, limeä, ruskeaa, vaaleanpunaista... Toiveita ja ideoita otetaan vastaan.

Muistakaa myös Kevätkarkelot 21.5. puodilla!


6 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Tukkutilit käytössä. Rekisteröi itsellesi asiakastili yrityksesi nimiin ja pyydä tilin aktivointia niin saat tukkuhinnat käyttöösi. Voimasssaoleva Y-tunnus välttämätön ja kankaita ja ompelutarvikkeita myydään vain tuotteiden valmistukseen.

Jaana kirjoitti...

Ihanan paketin hain eilen postista, kiitos taas nopeasta toimituksesta.
Voiko tuohon sinun liandlon tilaukseen laittaa vielä lisäystä?

Saija kirjoitti...

Kiva kuulla Jaana!

Olisin ottanut muutakin, mutta tarjosivat myyntiin vain kolmea kuosia, eli esim. ei ollenkaan noita ihania uutuuksia... Pöh.. Kolmas olisi ollut vihreäpohjainen apila, mitä en siis ottanut yhtään. Mikä sinulla oli Jaana mielessä, ehkä saamme myöhemmin myös jotain muuta?

Jaana kirjoitti...

Se suloinen koirakangas......

Saija kirjoitti...

Ok, pistetään mieleen. En ole tätä tainnut Suomessa nähdä missään (vai olenko väärässä..?).

Jaana kirjoitti...

Et taida olla,minäkään en ikävä kyllä ole sitä nähnyt.