sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Purkamista ja rakentamista


Uutta kuormaa purettiin taas tänään illansuussa. Tämä oli kenties suosikkituotteeni näistä kaikista, suloinen pesumerkki "Rakkaudella tehty". Myös "Handmade Made in Finland" -merkkiä tuli uutena valikoimiin. Löytyvät koko- ja pesumerkit osiosta.


Myös kolmea uutta yksiväristä velouria saapui. Musta, tumma aniliini ja vaalea turkoosi.Yksivärisissä resoreissa kolme uutta väriä: pinkki/aniliini, punainen ja kirkas vihreä. Miten hankalaa onkaan saada kuvattua pinkki pinkkinä...?


Kumppareihin Framilonia 6 mm, musta kuminauha 10 mm ja reikäkuminauha 10 mm. Vyötärökumpparia tulee alkuviikosta.

Lisäksi rengasneppareita ja mustaa coolmaxia. Otin tällä kertaa tavallista (ei anti-backt), kun kuuleman mukaan tavallinen on helpompaa ommella...Puodille saatiin viimein asennettua se kunnon pöytä, koeajo jäi vielä huomiselle :)
Viikon tuotteeksi alensin Myllymuksujen housuvaipat -25% (ennen -15%). Tätä sivunepillistä vaippaa voi käyttää harkkarina (vaipassa itsessään on imuna kaksi kerrosta bambuhamppufleeceä sekä kerros valkaisematonta collegea) tai housuvaippana lisäämällä taskuun tarvittavan määrän imua. Kaksi kuosia jäljellä, Kaarat sekä Öttömönkiäinen. Ihoa vasten bambujoustofrotee. Erinomainen kesän kuivaksiopettelijoille! Yksi koko L/XL eli 10-15 kiloiselle lapselle.

Ei kommentteja: