maanantai 2. toukokuuta 2011

Saldojen tarkastelua


Viikonlopun puotikuvia latailleissa katselin, että kovin vähiltä näyttävät kangasvarastot. Tänään oli siis ohjelmassa varaston inventointia ja varastosaldon päivitystä verkkokauppaan. Tässä jotain poimintoja kuoseista. Yläkuvan JNY:n Pinkki tähtijersey viimeinen 40 cm verkkokaupassa.


Samoin ruskea Junatrikoo, joka on muuten strechjerseytä, viimeinen 40 cm varastossa. Keltaista Junatrikoota on vielä viimeiset kolme palaa jäljellä (2 x 50 cm ja 1 x 60 cm). Punainen norsutrikoo, tätä oli alle 2 m. JNY:n tähtikuoseja tilattu lisää, Juna- ja Norsutrikoot poistuu valikoimista.Kosteussulkukankaissa Lintunen ja Mustalammas, viimeisiä viedään! Valikoimista poistuvia kuoseja molemmat.Viimeinen Piraattijersey pala (n. 60 cm) sekä ruskea Retropallovelour 1 m päivitetty myös sivuille. Näitäkään ei ole tulossa lisää.

Tänään sain uutta tietoa myös Kameleontin uusista trikookuoseista. Ovat tänään saapuneet Kameleontin varastoon ja meidän toimitus pakataan matkaan mahdollisimman pian. Myös Maalaismaisema on matkalla Suomeen ja odottelen sitä saapuvaksi loppuviikosta.


2 kommenttia:

Saija kirjoitti...

JNY:n uudet kuosit ovat muuten tänään lähteneet tulemaan meillepäin, joten viikon sisään niitäkin on jo verkkokaupassa.

Saija kirjoitti...

Piraatti ja ruskea Retropallot myyty!