sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Rakennuspuuhia


Perjantai iltana puodin lokerikko lähti uudelle omistajalleen, joten lauantai aamuna ei ollut enää mitään (tekosyytä) olla tarttumatta toimeen. Eli saha, vasara ja pora käteen! Rakensin suorasta tavarasta pari lisähyllyä ja lopuksi maalasin koko hyllykön, kun en tuosta puunväristä pahemmin tykkää. Kuvassa hylly on siinä kunnossa, kun se lauantai iltana jäi. Maalaaminen oli pakko tehdä kerralla loppuun, koska onnistuin purkin avaamisen yhteydessä sohaisemaan alareunaan naulalla reijän. Kaikki ei todellakaan mennyt kuten elokuvissa, mutta ei hassummin kuitenkaan (jätetään ne ärräpäät mainitsematta sekä ne sormeenvasaroinnit :D). Mies ankkuroi rakennelman seinään kiinni, ettei se pääse kaatumaan.Tavarat oli yön evakossa auton takakontissa. Tänään sitten siivoilin loppuun ja kannoin tavarat takaisin.

 Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat. Pöydän osalta tilanne vaatii vielä päivittämistä. Tilasin ison vanerilevyn, jonka alle ajattelin rakentaa (tai sanotaanko että mies saa rakentaa) jalat. Täytyy vaan mallata vielä, miten levyn saa tuonne mahtumaan. Tai saahan sen mahtumaan, mutta toki olisi eduksi jos sinne vielä senkin jälkeen mahtuisi muutama ihminen sisään ;) Ja verhot, nuo kamalat verhot pitää saada vielä vaihdettua!

Puodilta löytyi muuten muutama lunastamaton tilaus, jossa toisessa oli mm. metri ruskeaa Retropallovelouria. Täytyy päivitellä näitä vekkokauppaan.

Hyvän Vapunpäivää kaikille!

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Kiitoksia kovasti hyllyköstä, se löysi uuden kotinsa hyvinkin sujuvasti!! Toimivan näköinen systeemi tuo uusikin, eli pitänee tulla taas poikkeamaan ja tekemään lähempääkin tuttavuutta hyllykön sisällön kanssa ;) ...

Saija kirjoitti...

Hyvä juttu Kata :) Toivotaan, että systeemit pysyy toimivina, itse kullakin. Kunnon pöytää odotan vielä kuin kuuta nousevaa, mutta ehkä sekin vielä nähdään.

Ja tervetuloa puodille!