maanantai 1. elokuuta 2011

Elokuun etutuote


Niin se vaan heinäkuu kääntyi elokuulle... Sen myötä verkkokauppaan saatiin
Klarnan lasku ja -tili,  Checkout verkkomaksupainikkeet sekä luottokorttimaksut.
Klarnan kuvakkeet löytyy jo kaupasta, mutta integrointi jäi vielä tänään "virka-aikaan" hieman kesken, mutta toivottavasti jo huomenna saamme nämä käyttöön. Vanhoista maksutavoista käyttöön jäi ainostaan "maksu noudon yhteydessä". Toivottavasti uudet maksuvaihtoehdot ovat mieleen! Ennakkolasku siis poistui kokonaan, tämän ansiosta varastosaldot pysyvät paremmin kohdillaan sekä kaikki tilaukset saadaan nopeasti matkaan, viimeistään tilausta seuraavana päivänä.

Jatkossa myös kaikki kirjeposti kulkee 2. luokassa. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, toimituksesta tai maksutavoista yms.
ota yhteyttä meihin ennen tilauksen tekemistä,
palvelemme yhtä joustavasti kuin ennenkin!


Elokuussa kuukauden tuotteena on yksivärinen
keltainen trikoo 10,70 €/m (norm. 13 €/m).
Lisäksi asiakastilin rekisteröineelle ja uutiskirjeen tilanneille on toimitettu oma alennuskoodi, jolla saa -15% alennuksen listalaisten kuukauden tuotteesta. Etua voivat hyödyntää myös elokuun aikan asiakastilin rekisteröivät (ja uutiskirjeen tilaavat asiakkaat). Muista pyytää tuota etuviestiä, se ei automaattisesti rekisteröinnin jälkeen tule (mutta jatkossa tiedotteita ja infoa kuukauden tuotteesta tulee sitten automaattisesti).

JNY:n kuormaa täällä mielenkiinnolla jo odotellaan, saattaa siellä päässä tosin olla pikkuisen ruuhkaa, kun ovat 3 viikon loman jälkeen juuri töihin palanneet. *Huokaus*, odottavan aika on niiiiiin pitkä ;)

Viikonloppuna lyötiin lukkoon syksyn osalta niin kuukauden- kuin viikon tuottetkin, myös asiakastilin rekisteröineille kivoja etutuotteita tulossa. Viikon tuotteet painottuu enemmän tarvikepuolelle, kuukauden tuote ja asiakasetutuote sitten kangaspuolelle.
Muistakaa antaa palautetta, myös Luotettava - palvelun kautta!

 

Ei kommentteja: