maanantai 15. elokuuta 2011

LiandLo ennakkotilaus

Arki on alkanut ja sen myötä myös viikon tuote on siis palannut! Sienet interlock -15% (15. - 21.8.11). Viikon tuote ilmestyy tästä lähtien joka viikko jouluun saakka, mukavia tarjouksia on luvassa!

Päivitin LiandLon kuosit ennakkomyyntiin verkkokauppaan. Tilaukset toimitetaan sitten syyskuussa, kun kankaat saapuvat.

Kotipuoti on myös saanut syksyn aukioloaikansa. Olemme avoinna maanantaisin klo 9-12 sekä torstaisin klo 16-19. Palvelemme toki teitä myös muulloin, laita viestiä kun olet tulossa niin tiedämme olla paikalla. Postia lähtee taas normaalissa aikataulussa, nopeimmillaan vielä aamupäivän aikana tilatut tilaukset ehtivät saman päivän toimitukseen.
Minulla on ollut ongelmia Bloggerin kommentoinnin kanssa. Pitkään meni, etten saanut kommentoitua omaa enkä muidenkaan tekstejä. Nyt muuten kommentointiasetuksia niin, että kommentointi aukeaa omaan laatikkoonsa (ei tekstin alle niinkuin ennen) ja nyt kommentointi onnistuu omaani ja muiden blogeihin, jossa on tämä sama erillinen kommenotinti "ikkuna". Kuitenkaan niihin blogeihin, joissa kommentoidaan tekstin alle, en pääse kommentoimaan. Onko muilla ollut samoja ongelmia?
Tykkään seurata blogeja ja mukava vastaanottaa linkkejä teiltä! Milla huomasi heinäkuussa kirjoitusvirheen tekemässäni mainoksessa, josta laitoin hänelle kiitokseksi 50 cm Kirahvit jerseytä. Siitä syntyikin hieno Kirahvimekko, kiitos Millalle linkistä, tykkään!
Mukavaa viikkoa kaikille!

*MUOKS 17.8.11*

Lisäsin eilen LiandLoa ennakkotilattavaksi vielä lisää. Kultakutri ja Yksitoista peikkoa kuitenkin jo vähissä...

3 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Tuleehan noita uusia kankaita reilusti? Kovasti haluaisin tuota kaupunki aiheista kangasta mutta haluaisin samalla myös sitä metsäaiheista (eikös tätäkin ollut tulossa?) ja pelkään että jään ilman...

Saija kirjoitti...

Markka: Jätän näitä myyntiin myös syyskuulle, eli koko tuleva määrä ei ole ennakkotilattavissa.

Markka kirjoitti...

Kiva! :)