perjantai 9. syyskuuta 2011

Tulevia uutuuksia!

Postituslistalaisille muutama päivä sitten vihjasinkin, että uusia kuoseja on taas tulossa. Yksi niistä on tämä suloinen Kettu -velour, joka saapuu lokakuussa.

*EDIT*
Valmiissa kankaassa ketun korkeus on noin 4cm. Neuloksen leveys 180cm, neilöpaino 225g, koostumus 80% puuvilla 20% polyesteri.


Kuka muistaa tämän...? JNY Metsäjersey, jonka piti siis alunperin saapua jo elokuussa.. Eilen sain vahvistuksen koskien seuraavaa JNY toimitustamme, ja tätä kuosia on tulossa siinä! Saavat lisäerän itse ensi viikolla, mutta muuton vuoksi meidän toimitus lähtee vasta 3-4 vkon päästä. Eli kärsivällisyyttä ;)

Kettu tulee ennakkotilattavaksi kuun lopussa. Lähiviikkoina pitäisi saapua myös Myllymuksuilta kosteussulkukankaisiin Hiiri ja Kerttu, sekä tuota suloista Kirahvivelouria! Joustofroteisiin on tulossa myös uusia värejä ja näitä tulee sitten myös tukkumyyntiin eli jos sinulla on Y-tunnus, kannattaa käydä rekisteröimässä tukkutili verkkokauppaamme, laitan lisäinfoa sitten tukkukirjeen mukana.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja tervetuloa uudet lukijat!

7 kommenttia:

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihania! Tuota metsäjerseytä on pakko saada! :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Kettu näyttää mukavalta, mutta minkä kokoinen kettu on?

Hannaliini kirjoitti...

Oih, onneksi eilen naputtelin kauppaasi tilauksen - sen voimalla jaksan odottaa noita ihanuuksia :D
Noita on nimittäin molempia saatava ehdottomasti...

Niina kirjoitti...

Metsäjersey on aikas ihanaa.

Saija kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Rva Kepponen: Jäipäs minulta oleellinen tieto laittamatta. Siis valmiissa kankaassa ketun korkeus on noin 4cm. Neuloksen leveys 180cm, neilöpaino 225g, koostumus 80% puuvilla 20% polyesteri. Eli tämä on lisäksi myös tosi leveää!

Hannaliini: Kiitos tilauksesta ja näitä uutuuksia odotellessa...

Muokkaan Ketun koon ja kankaan levyden vielä tekstiin.

Eve kirjoitti...

Tuleeko tuo metsäjersey ennakkotilaukseen vai oliko siitä jo tilaus?

Saija kirjoitti...

Eve: Ei ollut ennakkotilattava eikä ole tulossa. En osaa sanoa etukäteen, paljonko toimittavat (koko määrän mitä on tilattu vaiko vaan osan), niin en uskalla laittaa ennakkotilaukseen...