torstai 20. lokakuuta 2011

Väreistä...


Teetätettiin (hui mikä sanahirviö!) uusia joustofroteita ja samalla niihin "mätsääviä" eli samaa sävyä olevia resoreita. Pientä kiirettä ollut tällä viikolla uutuuksien kanssa, mutta vihdoin sain nämä linkitettyä verkkokauppaankin niin, että keltaisen joustofroteen tuotekortilta pääsee keltaiseen resoriin ja toisinpäin. Väreinä näissä on siis yläkuvan keltainen...


Ruskea joustofrotee. Näistä samaan väriin on teetätetty nimenomaan ruskea joustofrotee (ei tummanruskea joustofrotee) ja ruskea resori (ei tummanruskea resori).


Turkoosi joustofrotee ja turkoosi resori. Tässä näkee miten kamera valehtelee, kuten Tosimummo sanoisi "in riil laif" nämä kyllä mätsää. Terkkuja vaan mummolle!!


Tämä yksinäinen kaveri tässä vielä odottaa pariaan, eli ruohonvihreää resoria on tulossa myös.


Samoten sinisen resorin kaveriksi sinistä joustofroteeta.


Olen tilannut myös tälläistä hassua Apinaa. Tämän olinkin ihan jo unohtanut, mutta tätä pitäisi tulla muutamassa eri värissä. Samoten tuota turkoosia pilveä odotellaan vielä.

Myös näitä Hiirulaisia on tulossa marraskuussa. Myös JNY:n tilausta odotetaan kieli pitkällä, jokohan (taas) uskaltaisin kysyä sen toimituksesta... Niin ja pari uutta velourkuosia tulee myös marraskuulle, nämä on Leena Rengon suunnittelimia upeita kuoseja, mutta ei paljasteta niistä vielä sen enempää ;)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Huomenna me ollaan aamupäivällä Korian MLL:n perhekahvilassa Tilauspuodin kanssa esittäytymässä.

5 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Loistavaa! Tuota oikeaa keltaista resoria kun ei ole löytynyt mistään tähän mennessä! :)

Saija kirjoitti...

Juu, keltainen on ollut pieni ongelma, mutta nyt sekin on ratkaistu :)

Hanna kirjoitti...

Moi! Kivan alennuksen käväisin hyödyntämässä tikbumsa-blogin kautta netti-kaupassa ja samalla jään tähän lukijaksi, niin päivittyvät uutuudet minunkin tietooni! :)

Saija kirjoitti...

Heippa Hanna! Tervetuloa mukaan seuraamaan blogia :)

Tiina kirjoitti...

Tuo onkin kiva että saa sävysävyyn noita ja että ne on yhdistelty toisiinsa linkkivinkein! Verkkokaupasta kun ei koskaan voi tilata kahta samaa väriä ellei niiden erikseen kerrota olevan sitä. =)

Terkkuja vaan mummolta sinne Korialle päin! ;D