perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukuisia salaisuuksia...


Tässä muutama tällä viikolla saapunut uutuus, LiadLon Tähtiä tuli sinisenä ja vihreänä sekä Siili- ja mustapohjaista Sleeping Owl trikoota. Siilit olikin tosi suosittua, kokeeksi ottamani erä oli ja meni, viimeinen 0,5 metrin pala löytyy "Löytöjä" -nurkasta.Karkasin illalla vielä Puodille. Applikointivalikkoon tuli jatkopaketteja trikoisena sekä froteisina.

Lisäksi siivoilin hieman "nurkkia" ja tein Yllätyspaketteja. Useita pakettaja on nyt lähtövalmiina, piilotan myyntipäivän Joulukalenteriin... Hups.. Joulusalaisuudeksi jääköön sitten päivän numero..

Ja sunnuntaina pikkuinen Puotimme täyttää kolme vuotta. Sitä olemme juhlistaneet nyt koko loppuviikon, kaikenlaisia alennuskoodeja on piilotettu pitkin Joulukalenteria. Miten se sanonta nyt menikään, hyvässä seurassa aika kuluu nopeaan, joten
iso KIITOS kaikille teille,
 jotka ovat puodissani piipahtaneet! Mukavaa saada palautetta ja viestejä, vastailen kaikille mielelläni oli sitten kyse kuosin sävystä, verkkokaupan toimivuudesta/toimimattomuudesta tai jonkun uuden idean toteutuksesta.

Ollaan yhteyksissä!3 kommenttia:

glenni kirjoitti...

no voi JEE!!!! tarttee vissii alkaa kalenteria seuraamaan todella kovalla silmällä...

Petra kirjoitti...

Jaahas. Tietääkin sitten millä se päivä aina alkaakin =)

Mia kirjoitti...

Mä en voi enää katsoa ollenkaan koko kalenteria, etten vaan retkahda! :) Nimimerkillä: hain juuri postista yhden paketin Royal-tuotetta! :D