sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Luukku 11...Tänään käynnistyy neljäs toimintavuotemme!!
Tämä on ollut meille suuri ilo,
toivottavasti samme palvella kaikkia teitä myös jatkossa!

Yli 30 euron tilaukset POSTIKULUITTA tänään 11.12.2011 klo 24 saakka!

Syötä kassalla alennuskoodi KOLMONEN

Royal-tuotteen tarina sai alkuunsa kolme vuotta sitten, jolloin se rekisteröitiin Kaukonen Yhtiöt Oy:n aputoiminimeksi (11.12.2008). Yrittäjänä oleminen ei ole vierasta ollut aikaisemminkaan, itse olen ollut mukana miehen yrityksessä jo 14 vuotta, joten sitä kautta käytännön asiat ovat tuleet tutuiksi.


"Toimitilat" saimme remontoimalla lämpimän ulkovaraston. Laattaa lattiaan ja seinille lasikuitutapettia. Yläkuvassa näkyy alkuaikojen Puotikuvia. Puoti toimii edelleen samoissa tiloissa, vaikka seinät tuppaa tulemaan hieman jo vastaan...

Alkuun Royal-tuote jälleenmyi kestovaippoja sekä vaippakankaita. Lokakuussa 2010 aloitimme Kameleont Design -kankaiden myynnin, tämän jälkeen valikoimiin tuli Metsolan kankaat, JNY sekä myöhemmin  LiandLo. Pikkuhiljaa kankaita alkoi tulla lisää ja lisää ja lisää, kunnes keväällä 2011 myimme vaippavarastot kokonaan pois ja keskityimme kankaiden ja ompelutarvikkeiden myyntiin. Lokakuussa 2011 avasimme myös Tilausvaatepuodin, jonka vaatteet loihtii Hippiäisen Pesäpuun Katariina.


Pikäaikainen haave toteutui vihdoin loppuvuodesta 2011, kun oma velourkuosimme "Työmaa" näki päivänvalon. Kuosin suunnitteli Leena Renko, iso hatunnosto Leenalle, tästä tuli juuri sellainen kuin pitikin! Leena on suunnitellut myös yläbannerissa kurkkivan logomme, tuon tytön kangaskasan kätköissä.


4 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

mätsääviä kankaita kyselen. onko kellohiiritrikoolle tasan samaa limeä ja turkoosia trikoota mitä on kankaiden pohjina?

entäs liandlon vihreälle tähdelle yksiväristä samaa vihreää?

Saija kirjoitti...

Kellohiirelle ei ole kumpaankaan 100% mätsäävää yksiväristä. Omena on vaaleampi kuin lime Hiiri ja tukoosi puuvillatrikoo on aavistuksen tummempi kuin turkoosi Hiiri. Sama koskee tuota tuota tähteä...

Unikuu kirjoitti...

kiitos saija vastauksesta. mullois ollut tälle kankaalle idea mutta jätetään hautumaan ;)

Saija kirjoitti...

Eipä kestä, harmi ettei nyt natsannut...