torstai 23. helmikuuta 2012

Apes from space


Avaruusapinat molemmat limenvihreällä pohjavärillä. Pinkissä pinkit ja turkoosissa turkoosit apinat. Sopivat kivasti yhteen keskenään, mutta myös esim. LiandLon vihreä-valkoraidallisen trikoon kanssa.


Turkoosipohjainen Kiipeilevät Apinat turkoosin Denise puuvillatrikoon sekä kaakaonruskean Royal trikoon kanssa.


Leijonajerseyhin myös monta natsaavaa trikoota, käy yhteen myös uuden ruskea-oranssin Raitatrikoon kanssa.Vlieselinen Fromband tukinauhaa tilasin jo monta viikkoa sitten (asiakkaan tuotetoive), mutta vihdoin tänään tämä saatiin varastoon. Oiva apu esim. trikoopaitojen saumoissa.


Myös 30 ja 40 asteen pesumerkkejä on varastossa. 30 asteen merkkejä meille ei ole aikaisemmin ollut, tämäkin asiakkaan toteutunut tuotetoive.


Prymin mini 8mm neppareita, tässäkin toteutunut tuotetoive.
Plussaa mahtava retropakkaus :)4 kommenttia:

Minnikki kirjoitti...

Sattumoisin pisti silmääni, että myytte pesumerkkejä, ja ajattelinkin nyt kysäistä jo jonkin aikaa mieltäni askarruttavaa asiaa teiltä, eli annatteko merkkejä ostaville asiakkaillenne ohjeita merkkien käytöstä? Klikkaa tänne, niin ymmärrät mitä tarkoitan.. http://minnikki.blogspot.com/2012/02/pesumerkinnoista.html
=)

Saija kirjoitti...

Minnikki: Kiitos palautteestasi. Pesumerkkien myynnissä meillä on ollut perusolettamus, että niitä meiltä ostavat yksityiset asiakkaat yksityiseen käyttöön, jonka vuoksi tuosta lisenssiasiaa ei ole erikseen mainostettu.

Merkkien myyjänä olemme maksaneet lisenssimaksun, samoin täytyy tehdä jokaisen näitä kaupalliseen tarkoitukseen käyttävän tahon. Olemme tästä asiasta ohjeistaneet niitä asiakkaitamme, joiden tiedämme merkkejä kaupallisesti käyttävän tai niiden käyttöä suunnittelevan ja pyytäneet heitä kääntymään suoraan Inspectan puoleen.

Minnikki kirjoitti...

Ok. Mielestäni olisi silti pesumerkkien mukana hyvä olla maininta asiasta, tai tilauslomakkeessa edes pienellä präntillä tiedoksi tällainen "pikku"seikka, koska itse ainakin yllätyin niin suuresti, kun kuulin asiasta. Tämä vaan minun mielipiteeni.

Mukavaa kevään odotusta teille sinne! =)

Saija kirjoitti...

Ymmärrän toki kantasi ja hämmästyksesi. Mukavaa kevään odotusta myös sinulle ja autan toki miellelläni kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.