keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Löytönurkkaa päivitetty


Loppupakkoja taas pienitty ja siirretty verkkokaupan Tarjoukset valikon Poistopalat ja -tarvikkeet tuoteryhmään. Käyhän kurkkaamassa. Siellä on mm. viimeiset turkoosit Astronautit ja LiandLon vihreä-valkoiset raidat.
Tosimummo -blogissa on muuten arvonta, kun Mummon blogi täyttää 2 vuotta. Lämpimät onnittelut Tosimummolle! Menkää ihmeessä osallistumaan, koska yhtenä palkinnoista on mm. 20 euron arvoinen lahjakortti Royal-tuotteen verkkokauppaan! 

Ja jos sinulla on tulossa omaan blogiisi arvonta huhtikuussa ja haluaisit arpoa siellä lahjakortin meidän verkkokauppaamme, laita sähköpostia minulle. Valoitathan viestissäsi vähän ideaasi eli miten, missä ja milloin meinasit arvonnan toteuttaa. Ehdotuksia otetaan vastaan 31.3.12 saakka, jolloin otamme yhteyttä kaikkiin ehdotuksen lähettäjiin! Otsikoithan viestisi sanalla Blogiarvonta. Etusijalla ovat bloggaajat, jotka ovat selvästi nähneet vaivaa ideansa eteen, eivätkä perusta arvontaa pelkän lahjakortin varaan. Myös arpojalle on luvassa oma kiitos!

Mukavaa keskiviikkopäivää!


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiitos. =) Hyvin on arvonta osallistujansa löytänyt, tai toisinpäin, sillä vajaassa vuorokaudessa osallistujia alkaa olla jo parisensataa. ;)

Saija kirjoitti...

Oho, Mummolassa on sitten käynyt melkoinen kuhina!