perjantai 6. huhtikuuta 2012

Puotiremppaa...


Ennen betonivalua piti toki asentaa lattiaan eristeet, raudat sekä radoitukseen kiinni lattialämmityskaapeli eli tuo mahtava turkoosi ihanasti kiemurteleva johto. Nippusiteet rules ja niitähän tänne tuli muutama satanen navottua...


Edellisessä postauksessakin ollut kuva betonivalusta. Tässä kuvassa puodin ovi siis jo siirtynyt uuteen paikkaansa (kuva otettu ovelta).


Tänään lattia kesti jo kevelyä ja pääsin käymään perällä saakka. Nosto-ovikin saatiin paikalleen, joten nyt lattian kuivattelu jatkuu puhaltimen voimin. Vanhat ulkoseinät oli tarkoitus jättää tuollaiseksi, mielestäni toimii tämänkaltaisessa tilassa näinkin. Kattoon vaaleaa levyä ja ikkuna- ja oviseinään maalia.


Ulkopuolelta verhoilu on vielä oviseinällä kesken, mutta ikkunaseinä alkaa olla ulkopuoleta jo valmis. Vähän oli mietinnässä, jos teetetään vielä nosto-oveen jälkikäteen ikkuna, jotta saataisiin näkymä myös pihalle. Ikkunallisia nosto-oviakin on toki markkinoilla, mutta käsittääkseni tuo ikkuna on muovinen eikä näkymä ulos ole kirkas (?). Ja kuten kuvasta näkyy, täällä tiputteli taas tänään vähän lisää räntää..!


Lumesta huolimatta, Aurinkoista Pääsiäistä!

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Ootte olleet ahkerina!