keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Raitaa ja seinää


Kuusi uutta raitaa tuli tänään sekä muita täydennyksiä yksivärisiin veloureihin, trikoisiin ja resoreihin. Myös palloja tuli vähän kaikenlaisia :)


Ruohonvihreä Royal sarjan trikoo. Ruohonvihreää trikoota on ollut aika vaikea löytää, mutta nyt nappasi. Vähän eri sävyä kuin esim. ruohonvihreä frotee, mutta ei yhtään hassumpi kuitenkaan.


Ja puotiremppa etenee. Ulkopuolelta homma alkaa olla suht valmiina. Ikkunoiden yläpuolelta olevasta luukusta on puhallettu villat katolle (aikaisemmin luukku oli siis tuolla autokatoksen katossa, mutta nyt tuo "käyntiovi" on sitten tuolla). Pakkasaamuina auton ikkunoita raapiessa on ollut kyllä alkerran lämmintä tallia ikävä, telineet ja minun ajotaito ei salli sinne ajoa...


Eikä pitäis tulla polla töissä enää kipeeksi, näitä ihanaisia ilmanvaihtoputkia on katossa kaksi eli ilmaa tulee ja menee. Aikaisemmassa pikkukopperossani on seinässä vaan pieni ilmanvaihtoräppänä, josta ilma ei todellakaan vaihdu. Kitkuteltu on pitämällä ovea auki, joten tämä on suuresti ilahduttava juttu, tykkään!!


Seinässä on pakkelia ja pari maalikerrosta, jota kyllä tästä hämyisestä kuvasta on ilman mielikuvitusta vaikea hahmottaa. Mutta hyvä tuli. Tuolla lattialla olevalla vehkeellä tehdään sitten niitä listoituksia huomenna tai perjantaina...?


Se erilainen ränniratkaisu...


Tämmöisestä talonpäädystä sitten pitäisi osata puodille eksyessään löytää perille. Jonkinmoinen lappunen oveen vielä täytyy askarrella. Isäntä lupasi myös roudan sulattua latoa tuohon vähän kivetystä, jottei ihan kaikki kivenmurikat kantaudu sisään.

Ja terkkuja Kikalle, oli kiva lukea viestisi!


Ei kommentteja: