perjantai 4. toukokuuta 2012

Erä uutuuksia

'

Nosh Organicsilta saapui tänään pieni erä vanhaa varastoa Kuumailmapallosta. Väri on Baby Pink ja toukokuun loppupuolella tämä sama kuosi ilmestyy Pastel Pink sävynä (Baby Pink on n. 2 astetta vaaleampi kuin Pastel Pink). Jä täytyy sanoa, että kuosi on todella ihana, tuskin maltan odottaa noita neljää muuta väriä <3 Kankaassa on toisessa reunassa pieni virhe koko kankaan pituudelta n. 4 cm päässä reunasta, joka syö vähän kankaan käyttöleveydetä. Otathan tämän huomioon, jos päädyt kangasta tilaamaan itesellesi.


Tänään saapui myös uudet ompelulangat. Jatkossa meiltä löytyy Coats Duet ompelulangat (koot 100 m, 200 m sekä 1.000 m) sekä...


... Moon ompelulangat (1.000 m) ja...


SureLock saumurilangat (5.000 m). Harmikseni SureLockin värikartta on kovin rajallinen eli sielä löytyy lähinnä perusvärit. Eli jos haluat leikitellä väreillä myös saumurissa, kokeile Coatsin tai Moonin 1.000 m rullia myös saumurissa.Victoria sarjaan (puuvilla-elastaanitrikoo) saatiin tänään kaksi herkullista uutta väriä, pinkki ja limenvihreä. Näihin sopivat resorit löytyy suoraan varastosta. Täydennystä tuli myös resoreihin, Victoria sarjaan (tummanruskea ja harmaa) sekä raita- ja pallotrikoisiin.

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!2 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

Oi miten ihana uutuus on nuo Noshin kankaat. Meillä on yksi tuosta sinisestä kankaasta tehty Noshin valmispaita ja olen monesti miettinyt että voi kun tuota myytäisiin kankaana, sillä se pysyy tosi siistinä pesuissa, eikä nyppyynny juuri ollenkaan. Jospa kangas olisi yhtä hyvää laatua :)

Saija kirjoitti...

Onnekas: Kiva kuulla! Näiden pitäisi olla juuri samaa laatua, kestäviä ja pestäviä!