perjantai 15. kesäkuuta 2012

Smartpostpaketit 3,90 €


SmartPost integroitiin verkkokauppaan eilen ja yläkuvan tarjous voimassa heinäkuun 2012 loppuun saakka, kannattaa hyödyntää! Kuvassa kurkkii muuten oma kuopukseni, joka toiminut mallina myös Designed by royal-tuote -malliston kuvauksissa.


Ensimmäinen puuvillakangas saapui myyntiin. Mitä tykkäätte tästä...? Free Spirit puuvillakangas, suunnittelija Dena Desingns. Pohja on ihana vaalea kerma ja kuviot tummanruskeita, piristyksenä ihana turkoosi!

Myös jotain pikkutarvikkeita päivitetty verkkokauppaan mm. ompelukonelamppuja

Ihanaa viikonloppua <3

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jahaas, tuota smartpostia taidetaan hödyntää vielä täälläkin ääräpäivään mennessä! =) Viimeisin paketti tulikin ihan hiljattain perille, kiitokset siitä.

Auroraan ei taidakaan nuo lamput käydä, mutta tiedänpä monen metsästäneen lamppuja turhaan kotikonnuiltaan, joten varmasti hyvä hankinta valikoimiin! =)

Saija kirjoitti...

Tiina: Kiitos itsellesi ja kiva jos sieltäkin automaatti löytyy jostain matkan varrelta, jotta saat tarjouksen hyödynnettyä.

Kannattaa tosiaan tutkia sitä vanhaa lamppua ennen tilaamista. Minulla on ollut omasta koneesta lamppu pimeenä jo monta vuotta, koska sen ostaminen on äärimmäisen työn ja tuskan takana. Tai siis oli ;)

Tiina kirjoitti...

^ Juu tuossa Aurorassa on sellainen U:n muotoinen luononvalonvärinen, erittäin krikas lamppu, siihen joutuu hankkimaan uuden konekauppiaalta, jos joskus palaa.

http://2.bp.blogspot.com/-UdE3PqUrdpU/TlOO7DzAOlI/AAAAAAAAEjY/JkY0P3Ea4rE/s1600/IMG_0804.JPG

By the way, tulin kysymään oliko sitä isoäidin neliötä tulossa vielä lisää, ja jos niin milloin?

Tiina kirjoitti...

^ olikin tuohon jo vastaus täällä.. =)

Saija kirjoitti...

Tiina: Ompas mielenkiintoinen lamppu, en olekkaan tuollaiseen ennen törmännyt!

Isoäidinneliötä on tulossa, mutta näyttää vähän siltä, ettei ehdi enää tälle viikolle eli menee Juhannuksen jälkeiselle viikolla. Sinistä "mummua" oli saatavilla vaan muutama metri, mutta limeä tulee sitten enemmän :)