lauantai 24. marraskuuta 2012

Viimeisiä viedeään...!


Vielä tänään ja huomenna toimituskulutarjous sekä Juhlaviikon -tuoteryhmän tarjoukset verkkokaupassa! Viikko on ollut todella kiireinen, mutta ehdottomasti hauska sellainen. Arkipäivisin verkkokaupassa on pyörinyt Piilokuvakisa, jossa on joka arkpäivä etsitty nettisivuille piiloitettuja kuvia. 

Tässä vielä viikon Piilokuvat sekä kisan voittajat:

Maanantai
Piilokuva löytyi Puuvillat tuoteryhmästä. 1 m Retropuu -trikoota sekä 2 kudottua merkkisettiä voitti Heidi L. Rovanniemeltä.

 Tiistai Rusetti löytyi 50 euron lahjakortista. Lahjakortti on verkkokaupassa kahdessa eri kohdassa, Juolu - sekä Lahjakortit -tuoteryhmissä. Arpaonni suosi Pia V. Pulkkisista. Palkintona 60 cm Kuumailmapallot -intelockia sekä merkkisetti 

Keskiviikko Sininen lumihiutale löytyi kukkaron tuotekuvasta. Palkinnon voitti Niina K. Merijärveltä.  Palkintona 1 m Monkey Orange -trikoota sekä kaksi kudottua merkkisettiä.

TorstaiViikon haastavin kuva oli ehdottomasti tämä vihreä lehti. Marja oli piilottanut lehden Patella kuminauhan lisäkuvaan eli vaati hieman tuotteiden aukomista, jotta tämä kuva löytyi. 1 m yllätystrikoota sekä 2 merkkisettiä voitti Saija S. Ylöjärveltä. Yllätystrikoo oli 1 m punaista LiandLon tuiki-tuiki -trikoota.

Perjantai Sininen lumitähti löytyi Salmiakki -tyynyliinasta. 60 cm LiandLon trikoota sekä 2 merkkisettiä voitti Carita U. Paippisista. 


Vielä ehtii osallistua, Juhlaviikon 2012 suuri 
Ompeluvinkki -kisaan!
Kisaan voivat osallistua kaikki halukkaat ikään tai ompelutaitoon katsomatta. 

Lähetä meille ompeluvinkki, elämää helpoittava oivallus, idea tai ompelijan arkea helpoittava pinkkuniksi kuvauksen ja mielellään valokuvan keran osoitteeseen royal-tuote@kaukonenoy.com Kirjoita viestin otsikkoon Ompeluvinkki -kisa. Lisää viestiin myös nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi. Jos haluat osallistua nimimerkillä, kerro myös nimimerkkisi. Lähetä viesti 25.11.12 mennessä ja olet mukana kisassa!
Raatimme valitsee kolmesta viiteen vinkkiä, jotka esitellään Puotiblogissa.  
50 euron lahjakortin
 voittajan päätätte Te hyvät blogin lukijat ja seuraajat. Teillä on vinkkien julkaisun jälkeen viikko aikaa äänestää suosikkianne voittoon. Äänestysaikataulusta sekä äänestysohjeet ilmoitamme myöhemmin.
 Palkitsemme myös oman suosikkimme yllätyspalkinnolla. Vinkin, niksin tai siinä esitellyn kankaan, tavikkeen tai asian EI tarvitse olla Royal-tuotteen valikoimissa kunhan se liittyy tavalla tai toisella ompleuun (esim. kaavojen tai lankojen säilytys, resorin ompeluun liittyvä niksi, kaavojen piirtämistä helpoittava asia yms.), joten nyt kaikki mukaan!
 
 
Juhlaviikko sekä edellisviikon uutuudet ovat hieman ruuhkautteneet toimituksia, tällä hetkellä toimitusajat ovat 6-7 päivää. Kiitos kärsivällisyydestänne ja mukavaa viikonloppua!
 
 

Ei kommentteja: