lauantai 11. helmikuuta 2012

Prym rengasneppien kiinnittäminen

Prym rengasnepparit voidaan kiinnittää joko pihdeillä tai vasaralla.


Prym Vario nepparipihtipaketti sisältää:

- pihdit
- U:n mallinen lukitussalpa
- reijitysleuat
- muovinen työkalu leukojen vaihtoon

Lukitussalvalla pihdit voi lukita kuvan mukaisesti, jolloin ne menee pienempään tilaan.
 Pihtien mukana tulevat ainoastaan reijitysleuat, jolla saadaan tehtyä kankaaseen reikä. Näitä tarvitaan esim. purjerenkaita kiinnitettäessä.


Jotta rengasneppareita voidaan kiinnittää, tarvitaan aloituspakkauksen mukana tulevat osat. Muovista työkalua tarvitaan silloin, jos kiinnitetään nepparit ilman pihtiä (esim. vasaralla). Nepparit tulee kiinni leukoihin pareittain eli uros+kanta ja naaras+kanta.


Leuat kiinnitetään joko muoviseen työkaluun tai vaihtoehtoisesti pihteihin. Tämän jälkeen kohdistetaan haluttuun kohtaan kankaassa ja lyödään vasaralla tai puristetaan pihdeillä. Pihtejä voin lämpimästi suositella, niillä kiinnittäminen on todella helppoa ja vaivatonta.


Valmis pari kiinnitettynä pihdeillä. Helppoa ja nopeaa! Aloituspakkauksen osat kannattaa laittaa talteen, jatkossa voit hankkia edullisemman täyttö- tai tukkupakkauksen.4 kommenttia:

Mirjam "Mimmi" kirjoitti...

Tuleeko turkoosi apina milloinka myyntiin?

Royal-tuote kirjoitti...

Mimmi: Metsäkankaan saapumista valmistajalle vielä odotellaan, että saataisiin kuorma lähtemään Suomeen. Toivottavasti parin viikon sisällä tulee. Infoan lisää, kun tiedän tarkemmin :)

Mirjam "Mimmi" kirjoitti...

Ok, kovasti oottelen sitä :)

Royal-tuote kirjoitti...

Kiva kuulla! :)