keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Millainen on täydellinen Babynest?? Vai onko sellaista olemassa??

Ensimmäisen babynestin olen tehnyt muutamia vuosia sitten. Hyvä ystäväni näki jossakin kuvan babynestistä ja pyysi josko voisin tehdä heille semmoisen tulevaa vauvaa varten. Kaavoja en mistään löytänyt joten ei auttanut kuin itse piirtää ne kuvan perusteella. Ja ihan OK peruskaava sintä tulikin ja sitähän on muokattu varmaankin joka kerta aina vähän. Aina kun tulee vain pieniä oivalluksia mitä voisi tehdä toisella tavalla kuin ennen ja mitä siihen olisi kiva vielä laittaa.
Taas kerran samainen ystäväni pyysi josko tekisin yhteiselle ystävällemme babynestin vauvalahjaksi. Ja totta kai minä suostuin ja tiesin taas uusia asioita joita tulen siinä muuttamaan. Halusin myös testata kauppaan tilaamaani paksumpaa vanua    http://www.royal-tuote.com/vanulevy-200g-p-3362.html. Näin voi kyllä kertoa, että oli kätevää laittaa paksumpaa vanua kun pohjaosaan riittää yksi kerros. Tämä helpottaa kovasti kun halusin myös alustan jonka voi ottaa pois helposti vaikkapa pesun ajaksi. 

Laitoin alareunaan kanttinauhan ympäriinsä ja nepparit siihen. Mietin että laitanko metalliset renkaat vai muoviset nepit. Päädyin metalliseen renkaisiin jotka olivat vaaleat väriltään. Tähän versioon laitoin kolme neppari ja se oli liian vähän minusta. Seuraavaan laitoin jo neljä ja siintä tuli paljon parempi.


Tästä kuvasta näkyy lopputulosen kun pesän on vetänyt supulle. Minun silmään ainakin pistää tuo yhden nepparin vajaus. Seuraavaan tein myös kangas lenkit joista voi nyörin pujottaa, jotta pieni aukko peittyy. Sirkkaa en siihen halunnut laittaa, sehän estäisi tuon vanun vaihtamisen.

Yllättävää kyllä enempää muokkauksia ei ole tullut nyt mieleen vaikka tiedän ettei pesä ole "täydellinen". Vai voiko täydellistä Babynestiä olla? Ja jos semmoinen on niin millainen se on?

Ei kommentteja: