keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tähtiä ja Apinoita


Tänään saapui kuorma JNY:ltä. Kymmenen kuosia eli kolme jäi tilauksesta uupumaan (mm. se musta-valkoinen Tähtijersey). Yläkuvassa vihreävalkoinen Tähtivelour, Lime-vihreä Tähtijersey sekä vihreä Pilvivelour.


Jerseyt: Ruskea Pilvi, nuga-ruskea Tähti ja Ruskea-valkoinen raidat.


Kirsikka Pilvivelour ja punainen Tähtijersey


Turkoosi Konejersey sekä Metsävelour

Nämä Kameleont Design uutuudet saapuvat n. 2-3 viikon päästä

 

Apinoita, apinoita... No ei ihan kaikki, yksi Leijona sekä vähän Metsää. Kaikki nämä ovat vanhoja, uudelleen tuotantoon tulevia kuoseja. 

7 kommenttia:

Millamari kirjoitti...

Onko Leijona velouria?

Saija kirjoitti...

Millamari: Anteeksi, kirjoitin pitkät tarinat muistellen vanhoja, ensimmäisiä meille tulleita Kameleontin kankaita ja illalla sitten typistin löpinät lyhyeksi. Jäi sitten mainitsematta, että kaikki kankaat ovat trikoota näissä Kameleontin kankaissa mitkä saapuvat.

Mirjam "Mimmi kirjoitti...

Turkoosi apina <3

Saija kirjoitti...

Mirjam: Samaa mieltä, tykkään!

Kati kirjoitti...

heippa!
Ihania kankaita kaupassanne :) Löytyykö tuota forest trikoota, kun en löytänyt kaupasta? Entä löytyykö tuota kone jerseytä mustalla pohjalla?

Susu kirjoitti...

Mä haluaisin tuota turkoosia apinatrikoota ja leijonatrikoota. Ja tuo metsäkin on ihanaa. Milloin noita tulee myyntiin? En löytänyt nettikaupasta.

Saija kirjoitti...

Kati: Nordic Forest trikoota ei enää ole eikä myöskään konetta mustalla pohjalla.

Susu: Näiden pitäisi tulla valmistajalle tällä viikolla ja meille sitten 1-2 viikkoa sen jälkeen. Laitan verkkokauppaan, kun saapuvat puodille.