lauantai 8. tammikuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta 2011...

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

Inventaario ja inventaarioalennukset ovat jääneet vuodenvaihteen myötä historiaan, palataan niiden osalta asiaan taas joulukuussa. Uuden vuoden myötä otamme "viikon tuotteen" -rinnalle myös "kuukauden tuotteen", joka on yleensä koko kuukauden (tai niin kauan kuin erää riittää) voimassa olevat tarjous. Tammitarjouksena meillä on ollut ruskea coolmax. Myyntierä on 11 metriä ja siitä on tällähetkellä myymättä enää muutama metri. Pidä kiirettä, jos mielit saada itsellesi. Lisäerän saannista ei tällähetkellä ole mitään tietoa.

Uusia joustiskuoseja tilattiin alkuun neljä. Tulossa on lisää ruskeaa Traktoria, myös vihreä Traktori sekä musta ja vihreä On the Road joustis on tulossa. Kosteussulkukankaisiin saadaan noita aikaisemminkin esiteltyjä Oogia ensi viikolla. Tammikuun puolenvälin jälkeen sitten lisää uutuksia tällä rintamalla. Uusista velourkuoseista on myös tehty myös tiedusteluja, avoinna on vielä mitä kuoseja saadaan.


Uusina kuoseina saapui jo Mustalammas PUL sekä puuvillainterlock Veturi. Suloisia ja mikä parasta, edullisia kuoseja molemmat!


Oogasta olisi saatavilla vielä myös tuota valkopohjaista kuosia, olisikohan tälle vielä kysyntää...?

Uusi verkkokauppa on siinä vaiheessa, että minun pitäisi kehittää itselleni lisätunteja vuorokauteen, että saisin tietoja syötettyä kauppaan. Ehkä tilanne helpottaa uuden lastenhoitajan myötä loppukuusta. Huomasithan muuten uuden maksutavan vekkokaupassamme, laskulle - maksuaikaa 14 päivää netto. Palautetta toiminnastamme sekä kuositoiveita otetaan vastaan, laittakaa meiliä tai viestiä nettisivujen palautelomakkeen kautta tulemaan, otamme sen kiitollisena vastaan!


Ei kommentteja: