torstai 2. helmikuuta 2012

Pieniä suuria juttuja


Pieniä tuotetoiveita... Toiveissa oli neulapaketti, joka sisältää jerseyneuloja yhtä kokoa. Toiveessa oli 75 koon neuloja, mutta onnistuin löytämään vain näitä koon 80 jerseyneuloja. Eli 5 kpl paketti, jossa kaikki neulat on samaa kokoa.


Prymin neppareihin saapui myös tukkupakkauksia. Myös muutamia muita tädennyksia (mm. liimaharsoa saa taas jne.)

Sain myös mallit KAM neppien tähtikannoista ja tykkään ehdottomasti! Myös sydänkantoja oli mallipaketissa, mutta emmin vähän... Tähtikannoissa hyvänä puolena olisi, että kanta ei mene väärinpäin vahingossakaan, mutta sydämen saattaa saada vinoon tai ylösalaisin... Haittaako se...? Onko teillä kokemusta näistä muotokannoista ja mitä olette tykänneet niistä?4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

ota ihmeessä niitä sydän ja tähtikantoja myyntiin! etenkin kun sulla taitaa olla edullisimmat postarit, niin varmasti menee ;)

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Kannattaa tosiaan kokeilla, laatuja on varmaan erilaisia. Ei saa ainakaan muovin väri vaalentua nepparia kiristäessä, eikä murtua mahd. kuvion kohdalta.

Tatu kirjoitti...

Itselläni ainakin on toiminut sekä tähti että sydänkannat... Ja varmasti menekkiä olisi kummallekin.
Toki sydämen kanssa saa olla tarkempi, mutta en ainakaan itse ole sitä hankalaksi kokenut, sitä meinaan että saa sen sydämen oikeinpäin.
Mä kun tökkään sen paikalleen ensin kankaasta läpi niin kyllä se siinä pysyy sen aikaa oikeinpäin että ehtii sen kiinni painaa.. :)

Royal-tuote kirjoitti...

Tiia ja Tatu: Kiva kuulla. Sydänkannat näyttää livenä myös tosi kivoilta, kuten tähdetkin...

Ikuinen vauvakuume: Hyviä pointteja, kiitos niistä!