torstai 9. kesäkuuta 2016

Uuden alku

Nyt on uutena omistajana oltu reilu kolme kuukautta. Paljon on tullut opittua uutta ja tiedän vielä paljon on uutta opittavaa. Kevään aikana on vanha harrastus alkanut nostamaan päätään kovasti, uusin jopa ompelukoneen. Aikaisempaakin on tullut jonkun verran ommeltua ja kiinnostus käsitöihin on tullut jo veren mukana äidiltäni/ isoäidiltäni.
Suunitelmissani olisi saada meille oma mallisto jota muutella vuoden aikojen mukaan ja hieman muodinkin mukana. Kyseessä olisi kuitenkin lapsille suunnattu mallisto jossa vaatteet olisi mukavaia päällä ja helppo hoitoisia ja yhdisteltävissä toisiinsa. Aikuisillekin suunnitelmissa jotakin kunhan aika vaan anataa periksi jossain kohtaan. Onneksi on kesä ja valoisaa niin vähempikin uni riittää.

Pyrin vähintään kerran viikossa päivityksiä tekemään uusista tuulista mitä on tapahtumassa. Suunnitelmiahan minulla on kovasti tuleivaisuuteen varten ja onneksi kotoonta löytyy 110% kannustus. Käyn myös kodin ulkopuolella töissä ja tällä hetkellä menee työmatkoihin hieman vajaa 4 tuntia päivässä ja kotoonta löytyy syksyllä koulun aloittava poika ja mies.
Käsityöt on minulle keino rentoutua ja halu kokeilla uutta on kova. Olen helposti yllytettävissä mukaan uusiin juttuihin mitkä liittyy käsitöihin jollakin tasolla.

Terveisin:Anna Lintu

Ei kommentteja: